lørdag 23. januar 2010

Heilt skeis

eller skeisser som me kallar det her i dalen. No er det himmelriket for ungane, og ein og anna vaksen :) Ski og skeisser, kven kan få det betre?

5 kommentarer:

 1. Ski og skøyter på programmet her og.. men akkurat i dag var det rydding i utstyret som stod på programmet. Rart hvor mye som hoper seg opp etter snart 16 år med viltvoksende barn i huset..

  Mannen var helt dampende til slutt, men nå har vi laget et bra system (tror eg...). Et sted for småfolk som kan arve, og et sted for det som passer ;o)

  Senere skal jeg og mannen se "Luftslottet som sprengtes",
  gleder meg til siste filmen i denne utrolig spennende triologien.

  Nyt helgen på ski og skøyter!!

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hjelp! Jeg skal prøve etterpå, så får du følge med og se om jeg klarer det ;) Nå synes jeg bare bildene spretter hit og dit! Ha en god helg, og kos dere på ski og skøyter :D

  SvarSlett
 3. Her er det også stor skøyteglede for tida !!
  Har vore bortreist nokre dager og om du ser så har eg kommentert under innlegget om pokaler og award....
  Plutselig gjekk det opp for meg at du ikkje var så langt borte, geografisk altså.... Min kjære og eg hadde ein veldig fin biltur til Modalen i fjor sommer !! (Eg bur på Stord !!)

  SvarSlett
 4. Selv om jeg bare tenker håndleddsbrudd, lårhalsbrudd, gips og ett og annet blått og gult i alle regnbuenens farger (heh!) så er fantasien inntakt nok til å drømme seg bort i milevise sjøvann med stål-is på noen aldeles fantastiske klappskøyter, til tonene av en viss wienervals. Det hadde vært stort!
  *
  Angående regnestykker ditt:
  Det er bra du har fått tak i den rette gangetabellen! Den til hverdagsbruk!
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Angrer som bare det på at jeg ikke kjøpte skøyter til jul! Nå kommer vel mildværet og vannene ligger igjen der som vann...!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.