søndag 3. november 2013

Då va me i gong...



Ein kan kanskje vere prinsipielt i mot å starte juleførebuinga altfor tidleg
Mi erfaring med julabaksten er å ta den når ein har tid
for det eg har minst av før jul
er nettopp det..
tid..

12 kommentarer:

  1. Enig med deg i å gjøre unna en del ting før alt blir så hektisk!!
    Tenker det duftet deilig julebakst hos dere i dag:)
    Ønsker deg ei fin ny uke:)
    God klem fra Reidunn

    SvarSlett
  2. Koselig!
    Forberedelser kan man gjøre akkurat når man selv vil :)

    SvarSlett
  3. Det er jo ofte før jul kakene blir spist også så då passer det vel godt å starte tidlig... Bildene på bloggen din er som balsam for sjelen. Tusen takk.

    SvarSlett
  4. Så koselig og så fine bilder:))forberedelser kan ein starte med når ein vil:)
    Fin ny veke til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  5. Så lurt:)
    Min erfaring er at alt blir spist opp lenge før jul om vi startet for tidlig:))

    Ha en fin fin mandag ♥

    SvarSlett
  6. Lurt!!
    Hvert år sier jeg til meg selv at jeg MÅ starte juleforberedelsene tidlig nok.
    Førjulstiden er alltid så travel, og tiden bare flyr.
    Så jeg har også så smått begynt.

    Ha en fin dag.
    Klem

    SvarSlett
  7. Du har nå i alle fall kommet i gang! - jeg ble sittende i sofaen og se igjennom fjorårets juleinnlegg i bloggen din, det jeg skulle gjort av fornuftige husmorsysler får vente til i morgen. Men, jeg kjente på julestemningen - og da er alt i sin skjønneste orden :) Så fikk jeg ambisjoner her jeg satt - om å prøve å lage syltet appelsinskall og stollen... Det var det med å lage seg arbeid da.. :) Førjulshilsen fra gamle kjente i Haugesund. -J.

    SvarSlett
    Svar
    1. :D So kjekt, og ja Stollen var himmelsk, men ei lita advaring...eg har fått gammal -dama -syn so og kanskje og gammal-dama-smak :D Dei kalla da progresivt..men da e vel ikkje heilt da om ein tenkje seg om :D

      Slett
  8. Så herlige bilder fra deg som alltid, bare elsker bloggen din! Har bladd meg gjennom gamle juleinnlegg og bare kosa meg i dag. :)

    SvarSlett
  9. I totally agree! I am starting my christmas baking already and tucking things in the freezer so I can enjoy my time with my daughters and not feel any pressure closer to Christmas
    Lise-Lotte
    partygreen.ca

    SvarSlett
  10. I have already started preparations. I have put a children's nativity on the fireplace as it will be Summer in Australia at Christmas. (Although currently it is pouring rain and I have asked my husband to turn the other heating on as the temperature drops at this altitude when it rains). I love to bake spice biscuits and cake or pudding for Christmas and my son likes to make chocolates.

    SvarSlett
  11. I have started preparations also. I put out the children's nativity. I like to bake Lebkuchen or gingerbread biscuits with my daughter and cake or pudding. My son likes to make chocolates.

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.