søndag 5. februar 2012

...sjokoladeimplosjon..

Ja, ein veit når eg er på kur, då handlar alt om mat her på bloggen. Sjokoladesuffleèn imploderte, men smakte fortreffeleg i fylgje dei innleigde "oppetarane". Og da e vel slik ein bør sjå på det. At da è ikkje berre da ytre so tel.....



..kan vera mykje god smak på innsida...

11 kommentarer:

  1. Det så skikkelig godt ut, veldig fint bilde! :)

    SvarSlett
  2. Åhhh kjære vene du driv vel ikkje å lagar slike herlegheite utan å få smaka sjølv vel?? Det hadde sete langt inne hos meg ja....;-))

    SvarSlett
  3. mmmmm...så helt nydelig ut og så utrolig flott du får formidlet det gjennom linsa....

    SvarSlett
  4. Namm....den så himmelsk ut ;)

    Lisbeth ;)

    SvarSlett
  5. Det der så himla godt ut. Du hadde gjort deg som matfotograf du!

    SvarSlett
  6. Nam nam.....jeg hadde sikkert ikke tatt meg tid til å ta det bilde:))

    SvarSlett
  7. Sitter her å drømmer om sjokolade og så ser jeg dette bildet! Da var det gjort... Svake meg måtte krype til kjøleskapet etter rester fra i går! Samtidig er det jo greit å få ryddet det vekk før "mandag - ny uke, nye muligheter"... Hehe!

    SvarSlett
  8. Du altså ;) får sagt det. Nammmm så deilig det ser ut! :) sikle, sikle...

    Ja, her er det berre å handla vårblomar til den store gullmedalje, som motvekt til sipavinteren utanfor. Vått snø og skoddegrått...

    Håpar de iallefall har litt sol i Modalen - då er snøen kjekkare å ha ;)

    klem

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.