lørdag 11. september 2010

Planar for vinteren...

I dag kom hausten til oss også. Med hausten kom planane for vinteren. Eg kjenner meg voldsomt rik når eg tenkjer på alle dei lange mørke dagane som ligg og ventar, fulle av utfordrande oppgåver...for den som vil.



Det herlege er at høvene er so mange. Eg kan utdanne meg meir. Eg kan lære meg å fotografere og redigere, sånn skikkeleg. Eg kan lære meg å sy noko vakkert og "veti". Eg kunne lært meg fransk.... hadde eg likt franskmenn. Eg kan pusse opp eller ned heile andre etasje. Einaste aberet er at når dagane kjem, er dei allereie okkuperte av herlege kvardagssysler som fyller dei heilt til randen...

.. og det er rikdom det!

4 kommentarer:

  1. He, he.. et koselig innlegg! Kjente meg skikkelig igjen der.. men det er viktig med planer og drømmer. En dag blir nok noe av det fullført. Ha en fin lørdag kveld.

    SvarSlett
  2. javisst er hverdagene fyllt opp med div trivialiteter og godt er det;) en kjenner en lever og er med.

    men du og fotokurs, slik skikkeleg..? syns nå du burde holde et fotokurs jeg da for dine bilder er bare helt fantastiske!!! amen

    håper du har ei fin helg der nede.
    her kom netopp regnet og jeg sitter ute i hagen under tak!!! korntrøskene går så det suser nede i dalen hører jeg og håper virkelig de får inn kornet før regnet tar skikkelig tak om denne september måneden.

    klem fra lia til deg

    SvarSlett
  3. Du skriv så vakker og gjenkjenneleg :-)
    Tenk eg også vann!
    Ha ei vakker veke!
    Pakke skal kome om ikkje så brått, har samla saman nokre ting eg vonar vil falle i smak ;-)

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.